Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Friday, October 21, 2016

test test 123


“Ar trebui sa fiu recunoscator”. Daca as primi cate o margica, de fiecare data cand aud cuvintele astea, pana acum as fi avut deja foarte multe coliere.
De curand, o femeie a spus aceasta fraza, dupa ce a petrecut minute in sir plangand. Printre cuvintele ei am putut sa citesc furie si tristete.
Asemeni multora din noi, undeva pe drumul ei, a intalnit pe cineva care i-a spus ca ar trebui sa fie fericita si recunoscatoare pentru ceea ce are. I s-a spus sa nu isi mai exprime sentimentele si sa relateze afirmatii care nu o reprezentau.
Ascultandu-i povestea, m-am recunoscut pe mine. Povestea este urmatoarea:
Sunt trist.
Nu ar trebui sa fiu trist.
Nu am niciun motiv sa fiu trist.
Nu sunt acea persoana.
Viata mea este minunata si trebuie sa fiu recunoscator.
Judecam motive, analizam sentimente si asta doar pentru a detine controlul asupra lor.
In momentul in care ne permitem sa exprimam adevaratele sentimente, se petrece o schimbare si anumite emotii incep sa isi spuna cuvantul.
Eugene Gendlin, profesor in cadrul Universitatii din Chicago, a spus urmatoarele:
“Atunci cand incepem sa avem anumite sentimente, acestea ne schimba, iar multi oameni nu cunosc aceste aspecte. Ei cred ca daca nu permit sa existe sentimente negative in viata lor, ele nu exista. Din contra, daca nu exteriorizam niciodata latura negativa din interiorul nostru, nu vom face decat sa colectam si mai multa energie negativa, una neexprimata. Daca in interiorul dumneavoastra exista ceva ce trebuie exprimat, lasati sa se intample asta!”
Da, cateva momente de recunostinta ne schimba!
Luati-va timp sa simtiti ceea ce purtati in interiorul dumneavoastra. Analizati rational totul.
Iata cateva tehnici de eliberare a recunostintei false:
1. Creati-va spatiu!
Multi dintre noi nu isi exprima sentimentele pe deplin, deoarece nu se simt in siguranta sa faca asta. Gasiti un loc si un moment in care sa va puteti exprima sentimentele! Poate fi chiar si masina dumneavoastra! Incercati sa fiti sinceri.
2. Gasiti-va un aliat!
Ganditi-va la cineva care este prezent in viata dumneavoastra, indiferent de situatie. Intrebati acea persoana daca vrea sa fie de fata atunci cand va exprimati sentimentele.
Daca raspunsul este unul afirmativ, incercati urmatorul exercitiu: puneti un cronometru de 3 minute si incepeti sa enumerati tot ceea ce simtiti. Fara sa va opriti!
3. Intrebati-va ce anume vrea interiorul dumneavoastra sa exprime!
Poate parea o intrebare stupida, insa valoreaza mult, credeti-ma! Intrebati-va ce va doriti sa exprimati si faceti-o fara judecati! Poate ca veti rade, veti plange sau chiar veti tipa, insa luati ca atare tot ceea ce urmeaza sa se intample!
Cu drag,
Despre Autor:
Andrei este autor pentrusuflet.com - "Initial am fost sceptic cand mi s-a spus ca exista o alternativa. Insa am avut norocul sa am parte de foarte multa informatie, informatie pe care vreau sa v-o transmit prin articolele mele, si, care, sper sa va fie de folos.". Pe Andrei il puteti gasi si pe facebook.
QuickEdit
Rid
0 Comments
Share This Post :

You Might Also Like

No comments:

Post a Comment

Follow @SunriseSunsetBlog

    x Dă-mi un "Like"